joi, 27 martie 2014

5.tratamente naturale pentru eliminarea calculilor biliari !!

Calculii biliari apar în urma unor tulburări de metabolism sau din cauza stagnării bilei, hiperparatiroidismului, dezechilibrelor de electroliți din sânge (fosfor, calciu, sodiu etc.), infecțiilor sau avitaminozei A.


Există câteva tratamente pe bază de uleiuri și sucuri proaspete de legume și fructe care vă ajută să eliminați calculii biliari pe cale naturală, respectiv:

1. 250 ml de suc de lămâie se amestecă cu 250 ml de ulei de măsline, din care se consumă câte 50 ml la fiecare 15 minute, seara, până se termină tot amestecul. Se doarme culcat pe spate. Tratamentul durează 15 zile, după care se face pauză 10 zile și se poate relua;

2. Un litru de apă călduță se amestecă cu sucul proaspăt stors de la 4 lămâi și se consumă pe parcursul unei zile;

3. Se face un amestec din 900 g morcovi, 300 g sfeclă și 300 g castraveți și se consumă pe parcursul unei zile;

4. Timp de o săptămână, dimineața, cu o oră înainte de micul dejun, se consumă 100 ml de suc de ridiche neagră, după care se stă culcat pe partea dreaptă timp de 30 de minute. În cea de-a doua săptămână doza de suc va crește la 250 ml, iar în cea de-a treia săptămână, la 400 ml, urmând ca în cea de-a patra săptămână să consumați 350 ml, în cea de-a cincea, 250 ml, iar în ultima săptămână de cură să reveniți la 100 ml. Tratamentul este contraindicat persoanelor care suferă de ulcer gastric sau probleme intestinale;

5. Se pun câte 20 de picături de ulei de sunătoare în apă sau ceai și se consumă de 3 ori pe zi.


Materialele de pe acest blog au caracter informativ.

Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu