luni, 24 martie 2014

Cura cu boabe de muștar pentru kilogramele în plus !!

Bolile cardiovasculare, stresul, anxietatea, depresia, diabetul de tip 2, ateroscleroza, apneea în somn, varicele, herniile, artrozele, infertilitatea, oseoartrita sunt doar câteva boli care au printre cauze sau riscuri kilogramele în plus.


-Cura cu boabe de muștar vă ajută în lupta împotriva kilogramelor, vă redă vitalitatea și, pentru că sunt picante, nutriționiștii afirmă că vă ajută astfel să mâncați mai puține alimente grase și dulci și mai multe alimente sărace în calorii, fără un efort suplimentar.

-Pentru preparare aveți nevoie de o cană cu apă plată, 150 ml suc proaspăt de lămâie și o cană cu boabe de muștar brune. Apa și sucul de lămâie se amestecă, după care se adaugă boabele de muștar și se lasă la înmuiat pentru 12 ore, după care se transformă într-o pastă cu ajutorul unui blender. Amestecul se consumă pe parcursul unei zile, de preferat  adăugat în salată de crudități.

-O altă variantă este să amestecați 3 linguri de boabe de muștar pisate bine sau date prin râșnița de cafea cu o cană de apă și să consumați amestecul înainte de fiecare masă. Puteți adăuga suc proaspăt stors de lămâie.

Pentru mai multe informații despre boabele de muștar, aici.

Această cură este contraindicată persoanelor care suferă de afecțiuni cardiace, urinare sau gastro-intestinale.

Materialele de pe acest blog au caracter informativ.

 Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu