vineri, 28 martie 2014

Tratament cu ouă de prepeliță !!

Oul de prepeliță este singurul ou dietetic, care, totodată, conține proteine de calitate superioară și nu conține colesterol.


 Comparativ cu oul de găină, oul de prepeliță conține doar 1,4% colesterol față de 4% cât are oul de găină; de 3 ori mai puține grăsimi; 23% proteine, față de 16%-17% la oul de găină, de 6 ori mai multă vitamina B1; de 5 ori mai mult fosfor; de 5 ori mai mult fier; de 15 ori mai multă vitamina B2, substanțe antialergice, întregul complex de vitamine A, B, D3, E, plus calciu, zinc, sulf și potasiu.

Cura de 120 de zile se adresează copiilor cu vârste între 11 și 17 ani și adulților, fiind recomandată pentru următoarele afecțiuni: hipertensiune arterială, ulcer, gastrită, tulburări digestive, conjunctivite, urticării, tuse convulsivă, catalizarea procesului de dezvoltare a copiilor, formarea neurogenezei în sistemul nervos central (la copii), îmbunătățirea coeficientului de inteligență și a memoriei, protecția celulelor nervoase, rinită alergică, reglarea acidității gastrice.

Pentru copiii cu vârste între 11 și 15 ani, cura va dura 32 de zile și se vor administra câte 3 ouă pe zi, în primele 4 zile, câte 4 ouă pe zi din cea de-a cincea zi până în ziua 30 de cură, în ziua 31 se vor consuma 3 ouă, iar în ziua 32 se va consuma un singur ou.

Pentru copiii cu vârste de 16 și 17 ani și adulți, cura va dura 26 de zile, iar ouăle se vor administra după schema de mai sus, excepție făcând zilele 25, când se vor consuma câte 3 ouă, și ziua 26 de cură, când se vor consuma 2 ouă pe zi.

Ouăle se administrează dimineața, pe stomacul gol, crude, cu o oră înainte de masă, în cazul copiilor, și cu 3-4 ore înainte de masă, în cazul adulților. În cazul copiilor, albușul se poate consuma separat, amestecat cu miere de albine.

Curele se pot relua de 3-4 ori, după o pauză de 21 sau 120 de zile.

Pe perioada curei, nu se vor consuma băuturi alcoolice.

Materialele de pe acest blog au caracter informativ.

Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu