luni, 30 noiembrie 2015
Vinul roșu fiert - tratament
Băutură a zilelor reci de iarnă, vinul fiert are și aplicații terapeutice.
Pentru a prepara acest vin, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- un litru de vin roșu, bio sau organic, de calitate superioară
- 300g de zahăr
- 1-2 cuișoare
- 1-2 bucăți de anason stelat
- 1-2 batoane de scorțișoară rupte în bucăți mai mici
- 2-3 mere tăiate felii subțiri
- 15-20 boabe de piper
- coaja de la o portocală.
Puneți vinul într-un vas emailat la foc mic, adăugați restul ingredientelor și lăsați pe foc, până ce amestecul este aproape să dea în clocot, moment în care se trage vasul de pe foc și se poate consuma.
În scop curativ, se consumă câte 100-150ml de vin, de 2 ori pe zi, pentru tratarea:
- răcelilor
- tusei
- gripei
- frisoanelor
- circulației periferice deficitare.
Materialele de pe acest blog au caracter informativ.
Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu