Sucul se obține cu ajutorul unui storcător centrifugal, din morcovi tineri, organici și foarte bine spălați, pe care nu îi decojiți. Îndepărați, în schimb, părțile stricate sau lovite.
Pentru că gustul prea dulce al sucului nu este ușor tolerat de toată lumea, vă propunem astăzi trei rețete delicioase și sănătoase în același timp:
1. Suc de morcov cu roșii - aveți nevoie de 7 morcovi medii, 2-3 roșii coapte, o tulpină de țelină, un cățel de usturoi și 1-2 feliuțe de ghimbir;
2. Suc de morcov cu mere - aveți nevoie de 7 morcovi medii, 3 mere, sucul unei jumătăți de lămâie și un castravete de mărime medie;
3. Suc de morcov cu portocală - aveți nevoie de 7 morcovi medii, apă, sucul unei portocale dulci coapte și gheață pisată, facultativ.
Ingredientele se trec prin storcător, iar sucul se consumă imediat.
Se consumă 3 pahare pe zi, timp de 14-21 de zile, după care se face pauză o săptămână și se poate relua.
Pe lână efectul detoxifiant, după această cură, organismul va fi mai întinerit, mai alert, tonic, digestia și vederea vor fi îmbunătățite, vasele sangvine vor fi curate, funcțiile hepatice vor fi stimulate, iar imunitatea va fi crescută.
Materialele de pe acest blog au caracter informativ.
Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu