marți, 5 august 2014

Vă prezentăm cum se tratează natural toxiinfecția alimentară !!

În special în sezonul călduros, toxiinfecțiile alimentare sunt un risc deoarece alimentele transportate, depozitate sau gătite necorespunzător pot fi infectate cu diverși agenți patogeni, iar ingerate duc la îmbolnăvirea persoanei respective.




Dacă vă confruntați cu această situație, puteți apela și la următoarele tratamente naturale, cu acordul medicului specialist, care va evalua gravitatea afecțiunii:

1. tinctura de propolis -  se administrează timp de 15 zile, conform prospectului, în funcție de vârstă;

2. tinctura de echinaceea - se administrează timp de 15 zile, câte o linguriță de 2-3 ori pe zi, diluată în 150 ml de apă;

3. infuzia de anghinare - se prepară dintr-o linguriță de plantă uscată și mărunțită la o cană cu apă fierbinte. Se consumă 2 căni pe zi. Este benefic în special pentru combaterea vărsăturilor și a senzației de greață.

Cele mai frecvente simptome ale toxiinfecției alimentare sunt greața, voma, diareea, colicile abdominale, febra, deshidratarea, stare generală slăbită.

Materialele de pe acest blog au caracter informativ.

 Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu