sâmbătă, 20 iunie 2015

Bautura verde care iti va schimba viata !!

 Vara este perioada perfecta pentru a scapa de cateva kilograme in plus, iar acest smoothie verde poate sa fie cel mai bun prieten al tau. Un pahar pe zi, undeva in prima parte a zilei, cel mai bine la gustarea de dimineata, face minuni!



Smoothie-ul verde care iti schimba viata este foarte satios, fiind capabil sa mobilizeze depozitele adipoase vechi, adica aripioarele si pernutele de pe burta, fese, coapse, partea superioara a bratelor. Exact locurile unde orice femeie normala are probleme.

Acest smoothie verde contine minerale, vitamine, ceva proteine si un complex de enzime plus antioxidanti care te intineresc. In plus, sustine stratul de colagen, da stralucire pielii, da viata parului si este excelent pentru a fi inclus in curele de slabire, dietele de detoxifiere, dar si in cadrul unui plan alimentar sanatos.

Materialele de pe acest blog au caracter informativ.

 Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu