vineri, 31 ianuarie 2014

Tratamentul naturist pentru alcoolism !!

Ceai de pedicuta, 150 ml baut dimineata cu 30 minute inainte de micul dejun si 100 ml cu 1 ora inainte de masa de pranz. Cura dureaza 14-21 zile.



Dezintoxicarea rapida cu miere de albine:este necesara o cantitate de 900 gr, luata astfel: la ora 18 se iau 6 lingurite cu miere; din 20 in 20 de minute se iau 6 lingurite cu miere (in total 36). Cu alte cuvinte: la ora 18 se administreaza 6 lingurite, apoi la 18.20 se iau 6 lingurite, la 18.40 alte 6 lingurite, la 19.40 se consuma 6 lingurite cu miere si se poate lua masa de seara.

Dimineata se iau de 3 ori cate 6 lingurite din 20 in 20 de minute, servindu-se apoi micul dejun. La 10 minute dupa micul dejun se iau 6 lingurite cu miere. inainte de masa de pranz se iau 4 lingurite ca aperitiv, se serveste pranzul si imediat se iau 4 lingurite cu miere. La ora 18 organismul va fi complet dezalcoolizat. Daca se incearca consumarea de alcool, se produce o stare de rau si voma. Dupa 5-10 zile poate aparea din nou gustul pentru bautura, dar este mult diminuat. Cura nu se aplica diabeticilor.

Se mai poate folosi un leac vechi: se pilesc 2 cm dintr-un corn de vaca, iar pilitura se amesteca cu 1 l tuica. Repulsia fata de alcool se instaleaza repede dupa ingerarea unei cantitati din amestec.

Alte remedii naturiste

1.Drojdia de bere, se iau cate 70 gr. pe zi, pana la dezalcoolizare.
2.Ceai de cimbru, 20 gr. la 1 litru de apa clocotita, se infuzeaza 3-5 minute, se ia din 15 in 15 minute cate o lingura. Este posibila aparitia vomei, diareei, transpiratia abundenta.
3.Ceai pentru protectia hepatica: rostopasca, musetel, galbenele, menta, sunatoare, anghinare, toate in parti egale, calmeaza durerile, are efect antiinflamator, antiseptic. Se beau 2-3 cani pe zi, prima pe stomacul gol.

4.Infuzie din matisori de salcie alba 10 gr. la 200 ml. lapte, se bea in caz de intoxicatie etilica.
5. Se fierb intr-un litru de apa 50 gr. patrunjel, pana ramane jumatate de litru, se adauga 1 gr. coaja de grapefruit, 1 gr. coaja de portocala, se indulceste, se ia cate 1 lingurita dimineata pe nemincate.

6.Se face un amestec din frunze de anghinare, menta, albastrele, coada soricelului, fructe de coriandru si catina. Se pune la fiert 1 lingura din amestecul de mai sus la 250 ml. de apa clocotita, se infuzeaza 10 minute, se strecoara, se beau 3 cani pe zi cu 1 ora inainte de masa.

Ceai de 50 g radacina rasa de patrunjel, 1 g coaja de grape fruit, 1 g coaja de portocala - decoct intr-un litru apa pana scade la jumatate.

Se indulceste cu miere si se bea cate 1 lingurita dimineata pe nemancate.

Tinctura de pasiflora (ceasornicul) - se iau 50-60 picaturi.

De 3 ori/zi - 2 lingurite miere, apoi un pahar cu apa in care s-au pus.
2 lingurite de otet de mere. Dupa o saptamana, se va respinge alcoolul.

Cafea de ghinda pisata - 1 lingurita/o ceasca apa. Se beau 3 cesti/zi, dupa
mese. Combate intoxicatia alcoolica.
Infuzie sau decoct cu 50 g frunze si radacini de patrunjel/litru apa. Se iau
2-3 cesti/zi in caz de delirium tremens.

Decoct de 10 g cozi de revent si 10 g ardei iute, timp de 3 min. si infuzate
8 h. Se beau 1-2 cesti/zi.

Ceai de pedicuta; ceai de cimbru - la fiecare 15 min. se ia cate 1 lingura.
Apar greata, scaune dese, urinari mari, transpiratie; decoct de macese,
din frunze de coacaz negru, infuzie de catina.

Argila.

Varza sub toate formele, supa de ceapa, praz, ardei.

in caz de abuz de alcool:
Menta - infuzie - la varsaturi.
Infuzie de cuisoare.
Decoct din ghimbar la micul dejun, in caz de indigestie

Materialele de pe acest blog au caracter informativ.

 Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu