joi, 6 martie 2014

Tratament de îngrășat cu germeni de grâu !!

Se vorbește mult despre curele de slăbire, dar mai puțin despre cele de îngrășare, necesare în special celor care nu metabolizează nutrienții corespunzător.


Pentru preparare aveți nevoie de apă, un kilogram de grâu și miere de albine de floarea-soarelui sau de salcâm.

Metodă de preparare: grâul se spală bine în mai multe ape, după care se pune într-un borcan adânc din sticlă și se umple cu apă călduță. Se lasă 3 ore, după care se spală din nou și se lasă în apă călduță.

Preocedeul se repetă la 6 ore, până când grâul încolțește (3-4 zile), după care se păstrează germenii la frigider.

Odată obținuți germenii, se poate începe administrarea. Se consumă 5 linguri de germeni amestecați cu 3 linguri de miere, în fiecare dimineață, pe stomacul gol, timp de 3-4 luni, timp în care vă puteți îngrășa între 2 și 8 kilograme, în funcție de cât de accelerat vă este metabolismul.

Este recomandat ca, pe perioada acestei tratament , consumul de paste făinoase și produse bogate în amidon să fie moderat.

Materialele de pe acest blog au caracter informativ.

 Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu